E-fulfilment

Uw online partner

Als modehuis wilt u inspelen op de onlinemarkt. De flexibiliteit en betrouwbaarheid van uw logistieke partner bepaalt in sterke mate uw online succes. Bij internetlogistiek komt veel kijken. Denk aan kostenefficiënte transporten naar de consument en goede retourregelingen. Met onze e-fulfilment expertise regelen wij het complete proces vanaf de binnenkomst van de order tot de uiteindelijke levering bij de klant. Via CB Fashion heeft u continu inzicht in onze managementinformatiesystemen en krijgt u steeds een volledig, actueel beeld van uw voorraad, inzicht in de omloopsnelheid en retourpercentages. Hierdoor kunt u snel inspelen op marktontwikkelingen. Bezoekers van uw webshop kunnen tot laat in de avond bestellen voor levering op de volgende dag. 

Retourverwerking

Retourzendingen zijn een vast onderdeel van uw businessmodel voor e-commerce. Het pashokje staat immers bij de consument thuis. CB Fashion verwerkt met veel zorgvuldigheid uw retourzendingen. Dagelijks ontvangen wij duizenden geretourneerde kledingstukken. Wij sorteren retourzendingen, controleren ze op volledigheid en winkelfrisheid en maken ze klaar voor uitlevering via uw webshop, winkels en outletfilialen. Al deze kanalen kunnen wij vanuit ons centrale magazijn bedienen. Dit leidt tot lage kosten voor voorraadbeheer en veel flexibiliteit.

Cb Fashion 20160411 01

Speciale services

Naast de opslag en wereldwijde verzending van uw kleding bieden wij een breed pallet aan speciale diensten. We brengen prijskaartjes en labels aan, voeren kleine herstellingen uit en verzorgen de reconditionering. We leveren uw kleding uit in een stevige en fraaie verpakking, desgewenst met het eigen merkdesign van uw webshop. Naast de factuur kunnen wij er ook een insert bijstoppen.

Cut off tijden

Bezoekers van uw webshop willen de mogelijkheid hebben om ’s avonds laat te bestellen voor levering op de volgende dag. Wij zorgen ervoor dat u hen de beste belofte kunt doen. Met onze robuust ingerichte processen en in samenwerking met gerenommeerde last mile-carriers maken wij het mogelijk dat uw klanten tot 22:00 uur kunnen bestellen voor levering op de volgende dag. Ook same day delivery en weekendleveringen kunnen we voor u realiseren. Naast e-fulfilment hebben we ook nog andere expertises!