Nationale en internationale distributie

Strategische ligging

Vanuit ons warehouse in Helmond bereiken uw goederen binnen een half uur de grens met Duitsland en daarmee de belangrijkste Europese afzetmarkt. Ons warehouse in Alphen is strategisch gelegen tussen de Mainport Rotterdam en luchthaven Schiphol in. Waar uw goederen ook vandaan komen of heen moeten, wij zorgen voor korte logistieke wegen.

Transportexpertise

Zowel wijzelf als onze partners hebben jarenlange ervaring met het vervoer van kleding en lifestyle-artikelen. Transport van hangende en liggende kleding en fijndistributie behoren tot onze specialisaties.

Fijnmazige distributie

Wij bieden zowel voor B2B- als B2C-stromen passende vervoersoplossingen aan. Hiervoor hebben wij een wagenpark met 180 vrachtwagens. Vanuit onze vestigingen in Helmond, Culemborg, Alphen en Zele (B) en onze hubs in Amsterdam, Den Haag en Meppel richten wij uw logistieke processen efficiënt in.

Europees netwerk

Exportzendingen gaan meestal nog dezelfde dag naar een van onze Europese partners. We maken deel uit van een Europees dekkend distributienetwerk voor kleding en lifestyle-producten. Onze partners zijn gerenommeerde bedrijven met jarenlange ervaring in de handling en distributie van hangende en verpakte kleding. Samen borgen wij een snelle, flexibele en betrouwbare levering van uw goederen binnen Europa.

Cb Fashion 20160411 22

Ons wagenpark

Voor het transport van grote partijen, internationale complete ladingen en exportzendingen naar de distributiecentra van onze Europese partners zetten wij onze eigen vrachtwagens in. Ons wagenpark telt 50 trailers van elk 100m3, volledig ingericht op hangend vervoer. Onze ervaren chauffeurs leveren uw goederen gegarandeerd correct en tijdig op de eindbestemming af.

Tracking & tracing

Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met track & trace-technologie. Via ons online portal KIOC kunt u uw zendingen eenvoudig volgen. U kunt opdrachten direct in ons systeem zetten en vanuit de portal adreslabels, verzendoverzichten en POD’s (afleverbewijzen) printen. Neem voor het aanvragen van een login en paswoord voor KIOC contact met ons op. Direct inloggen in KIOC kunt u hier.

Transportexpertise

Snelheid en zorgvuldigheid staan bij onze transporten voorop. CB Fashion is specialist in het vervoer van hangende kleding en sneltransporten. Ook uw vervoer van waardevolle monstercollecties naar showrooms en beurzen is bij ons in deskundige handen. Onze medewerkers begrijpen het belang van een collectie en omringen uw zendingen met veel zorg. Steeds vaker doen gerenommeerde Europese modehuizen een beroep op ons.